15.5 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » VMCN NK nummer 5 circuit Gageldijk Lochem. Dag inschrijven nog mogelijk

VMCN NK nummer 5 circuit Gageldijk Lochem. Dag inschrijven nog mogelijk

Zondag 9 juni aanstaande is circuit de Gageldijk in Lochem het strijdtoneel voor het Nederlands kampioenschap Vintage motocross. De MAC Sport en Vriendschap Lochem organiseert dan zoals ieder jaar een wedstrijd voor het Nederlands kampioenschap voor alle klassen, met uitzondering van de Classics 60+ en 60-. In die klasse worden wederom veel internationale rijders uit verschillende landen verwacht, want het Gageldijkcircuit is een gewilde baan voor de classics om op te rijden.

De open VMX2 klasse zal ook rijden op deze dag, de klasse waarmee je enkele keren per jaar kennis kunt maken met de gezelligheid bij de VMCN, deelname mogelijk op iedere 2-takt crossmotor vanaf 125cc.

Ben jij in het bezit van een 2-takt crosser en lijkt het je leuk een wedstrijd bij de VMCN te rijden op het prachtige circuit van Lochem ? Schrijf je dan nu in (voor donderdag 12:00 uur) via de dag inschrijving >https://vmcn-mx.nl/dag-inschrijving/

Alle informatie over deze wedstrijd en het tijdschema voor deze dag zijn te vinden op > https://vmcn-mx.nl/lochem-9-juni-2024/