16.3 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Antoine Magain wint enduro van Eteignères

Antoine Magain wint enduro van Eteignères

Wanneer onze WK rijder, Antoine Magain, aan de start staat van een manche van het Belgisch kampioenschap enduro, wordt het moeilijk voor zijn naaste concurrenten om hem te verslaan en dat bleek ook afgelopen zondag in het Franse Eteignères, een deelgemeente van Rocroi nabij de Belgische grens.

Magain won er voor Dietger Damiaens en Maxime Warenghien. Onze fotograaf Patrick Brosteau bezorgde ons een mooie fotoreeks.

De volgende wedstrijd van het Belgisch kampioenschap enduro is de tweedaagse wedstrijd georganiseerd door Avemott met speciale proeven in Bray en Fontaine-Valmont en start aan de Abbaye de bonne Espérance. Info en inschrijvingen, klik hier.