17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Luciano Benavides uitgeschakeld in Desafio Ruta 40

Luciano Benavides uitgeschakeld in Desafio Ruta 40

Luciano Benavides van het Husqvarna Factory Racing team heeft op moeten geven in de Desafio Ruta 40. Benavides kwam in de eerste etappe ten val en blesseerde hierbij zijn been.

Als nummer twee van de vorige editie was de Argentijn met hoge verwachtingen naar de de Desa Ruta 40 gekomen met het doel om voor zijn thuispubliek te winnen. Helaas kwam er na 258 kilometer een abrupt einde aan zijn missie. Na een sterke eerste special viel Benavides van zijn FR450 waarna hij per helikopter naar het ziekenhuis in de buurt van Cordoba werd gebracht. Hier bleek hij de kop van zijn rechterbovenbeen te hebben gebroken.

Door deze blessures zal Benavides voorlopig uitgeschakeld zijn!