17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Introductie – TSW Moto Cleaner

Introductie – TSW Moto Cleaner

Laat je motor stralen met TSW Moto Cleaner! 🏍️✨

Ontdek de magie van moeiteloos schoonmaken met onze unieke TSW Moto Cleaner. 🚀 Deze krachtige, biologisch afbreekbare formule is ontworpen om niet alleen het vuil te verwijderen, maar ook de glans van je geliefde motor, crosshelm, of crosslaarzen te herstellen.

🌿 Milieuvriendelijk: Onze cleaner is vrij van schadelijke zuren en chemicaliën, 100% biologisch afbreekbaar, en gebaseerd op een veilige alkaline formule. Reinig met een gerust hart!

💪 Diepreinigende Kracht: De unieke samenstelling zorgt voor een diepreinigende schuimlaag, perfect voor motoren, crosshelmen, en meer. 🧽✨

🛒 Nu verkrijgbaar bij onder andere Laurense Motors, VD Laar Racing, MX-Deals.nl, Van der Velden Motoren, BOL.com. Daarnaast zijn verschillende dealer geïnteresseerd en aan het testen! Ontdek de TSW Moto Cleaner en geef jouw rit de glans die het verdient. 💫

Nooit eerder was het zo makkelijk om je crossmotor en accessoires schoon te maken dankzij de TSW Moto Cleaner. Deze motoreiniger, uniek in haar samenstelling, beschikt over een ongelooflijk reinigend vermogen. Jouw bike zal weer shinen dankzij de beste ingrediënten en oppervlakte-actieve stoffen, verwerkt in de TSW formule, een goed bewaard bedrijfsgeheim.


🧽 De TSW Moto Cleaner is verkrijgbaar in de ready to use variant. Een 1L fles met spraytrigger, die gebruiksklaar is om jouw motor te laten shinen.

Daarnaast is de TSW Moto Cleaner te verkijgen in de ready to mix variant. In verpakkingsgrootte van 1L, 5L en eventueel ook 20L