17 C
Amsterdam
21 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Smets zeefdruk gaat verder onder de naam Blixx!

Smets zeefdruk gaat verder onder de naam Blixx!

Smets Zeefdruk en Blixx zijn hun krachten gaan bundelen. Eerder heeft de voormalige bedrijfsleider Mark van den Bungelaar het bedrijf Smets van Peter en Sandra overgenomen. En nu gaan Smets en Blixx per juni officieel fuseren en zullen voortaan gezamenlijk verdergaan onder de naam Blixx custom graphixx.

Smets is reeds een gevestigde naam met jarenlange ervaring, klanten als Peter Herlings wisten de weg naar Gemert al te vinden. En Blixx custom graphixx is sinds 2 jaar actief in de wereld van mx en bmx. De huidige eigenaren Ronnie van der Wijst en Mark van den Bungelaar zijn beide bekend in de motocross en eerder via WLM Design in deze markt terechtgekomen.

Alle medewerkers blijven in principe werkzaam en voor Blixx blijft ook Luca Willems een vast contactpersoon voor vele klanten.

De samenwerking is bedoeld om beter in te kunnen spelen op de markt en de toekomst. “Wij versterken elkaar en kunnen een nog beter totaalpakket leveren”, zeggen eigenaren Ronnie van der Wijst en Mark van den Bungelaar.

Met deze strategische zet, zet Blixx een stap vooruit in een competitieve markt, klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan met een vernieuwde energie en visie.

De fusie zal naar verwachting leiden tot verbeterde efficiëntie en innovatie. Klanten van beide bedrijven kunnen rekenen op dezelfde kwaliteit en service die ze gewend zijn, met de toegevoegde waarde van de gecombineerde expertise.

Het bedrijf zal zich in de toekomst gaan vestigen in het huidige pand van Smets, dit is op de Weerijs 25 te Gemert. De komende weken zal Blixx de integratie verder vormgeven en plannen onthullen voor toekomstige innovaties. Om hiervan op de hoogte te blijven volg de social media kanalen van Blixx of neem een kijkje op de website; www.blixx.mx
Voor vragen en verdere informatie kan je ook terecht bij Ronnie van der Wijst, Mark van den Bungelaar of Luca Willems.