15.5 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » HUSQVARNA MOBILITY HERINTRODUCEERT DE TE 125 IN ZIJN ENDURO-SERIE VOOR 2025

HUSQVARNA MOBILITY HERINTRODUCEERT DE TE 125 IN ZIJN ENDURO-SERIE VOOR 2025

MODEL MET KLEINE CAPACITEIT VOEGT ZICH BIJ ZEVEN KLASSE-LEIDENDE MACHINES IN HET ASSORTIMENT

Husqvarna Mobility is trots om haar acht-modellen enduro-assortiment voor 2025 aan te kondigen. Met de terugkeer van de TE 125 bestaat de indrukwekkende reeks nu uit vier 2-takt en vier 4-takt machines – allemaal vakkundig samengesteld met de nieuwste technologie en race-geteste componenten om prestaties van de hoogste klasse te garanderen.

De geheel nieuwe TE 125 is volledig opnieuw ontworpen voor 2025. Voor ambitieuze jonge rijders beschikt deze nieuwste generatie machine over veel onderdelen die ook te vinden zijn op de bewezen, grotere 2-takt modellen, waaronder Throttle Body Injection (TBI) en een Map Select Switch. Samen met een nauwgezet afgestelde 6-versnellingsbak, WP XACT vering en Brembo koppelings- en remsystemen, maakt de TE 125 een spannende terugkeer.

De bewezen Brembo-componenten zijn nieuw voor alle modellen in het assortiment om zowel de prestaties als de betrouwbaarheid van elke machine te verbeteren. Verdere aanpassingen omvatten nieuwe, door Zweden geïnspireerde graphics en een bijgewerkte swingarm om de duurzaamheid van de kettingslider te verbeteren.

Alle 2-takt modellen – de TE 125, TE 150, TE 250 en TE 300 – zijn lichtgewicht en zeer capabele enduro-motorfietsen. Met eenvoudig onderhoud, klasseleidende rij-eigenschappen en een uitzonderlijke bouwkwaliteit, zorgt het assortiment ervoor dat alle rijders optimaal kunnen profiteren van het competitieve voordeel dat elke machine biedt.

Voor degenen die de voorkeur geven aan krachtige 4-takt enduro-machines, is er een keuze uit vier gevestigde modellen – de FE 250, FE 350, FE 450 en de FE 501. Samengesteld met de nieuwste technologie en elektronische rijhulpmiddelen, waaronder Traction Control en een Quickshifter, levert elke machine het koppel en de kracht die rijders nodig hebben om elk terrein te bedwingen.

Technische hoogtepunten:

 

Nieuwe hoogpresterende Brembo hydraulische koppeling en remsystemen

Nieuwe, door Zweden geïnspireerde graphics voor een onderscheidende uitstraling

Aangepaste gegoten aluminium swingarm biedt optimale rigiditeit en verbetert de duurzaamheid van de kettingslider

Competitiegerichte start/stop-knop

Carrosserie met speciaal aangepaste ergonomie voor verbeterde controle

Hydro-gevormd chroom-molybdeen frame ontworpen voor verfijnd anti-squat gedrag

Hoogpresterende GSK-schijven leveren superieure remkracht

Throttle Body Injection (TBI) op 2-takt motoren biedt klasseleidende kracht en rijdbaarheid

FE 250 en FE 350 aangedreven door DOHC-motoren voor klasseleidend koppel en piekvermogen

Quickshifter zorgt voor soepele opwaartse schakelingen op 4-takt modellen, zelfs onder zware belasting

Hybride subframe constructie van aluminium-polyamide biedt specifiek berekende rigiditeit en geavanceerde duurzaamheid

WP XACT Closed Cartridge voorvorken bieden progressieve demping en voorspelbare handling

WP XACT achterschokbreker met Computational Fluid Dynamics (CFD) geoptimaliseerde hoofdzuiger en gereedschapsvrije afstellers

Multifunctionele Map Select Switch bestuurt de Quickshifter en Traction Control op 4-takt modellen

Offroad Control Unit (OCU) voor uitzonderlijke betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijke onderhoudbaarheid van de elektronica

Hoogpresterende LED-koplamp voor uitzonderlijke lichtopbrengst

Premium-kwaliteit ProTaper stuur en ODI-handvatten

Elektrische start aangedreven door een lichte Li-Ion 2.0 Ah batterij op alle modellen

Enduro-rijders kunnen onder alle omstandigheden op hun best blijven presteren door de nieuwste Functional Offroad Apparel Collection te dragen. Het uitgebreide assortiment rijuitrusting en waterdichte kleding biedt een oplossing voor iedereen die comfortabel wil blijven, zelfs tijdens de langste ritten.

Voor alle modellen in het assortiment is nu een uitgebreide, competitiegerichte selectie van technische accessoires beschikbaar. Elk onderdeel is ontworpen om de kracht of duurzaamheid van elke machine te verbeteren en zo maximale prestaties te garanderen.

Het enduro-assortiment van 2025 is nu wereldwijd verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Mobility-dealers. De beschikbaarheid kan per land verschillen. Voor details over prijzen en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met uw nationale Husqvarna Mobility-vestiging of importeur.