23.2 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » De avonturen van Lars van Berkel in Australie

De avonturen van Lars van Berkel in Australie

Lars van Berkel reed onlangs de Manjimup 15000 en wist hier vierde te worden in de wedstrijd maar wist tevens de shoot out te winnen voor Kyle Webster en Jed Beaton. Bekijk hieronder de vlog van Lars over deze wedstrijd.

Goed nieuws! Lars zijn custom Kenny Australia editie shirts zijn nog steeds beschikbaar voor pre-order!
De shirts zijn zelf ontworpen en in samenwerking met Kenny geproduceerd in een volledig Australische stijl. Door er een te kopen, ondersteun je direct de trip en Lars zijn activiteiten. De shirts worden persoonlijk naar jouw adres gestuurd.
Bestel snel via deze link: https://larsvanberkel.com voordat de pre-order sluit! Pre-order sluit 25 Juni!