23.2 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » MXGP of Flanders komt dichterbij

MXGP of Flanders komt dichterbij

Over precies 35 dagen vindt de MXGP van Vlaanderen plaats. Vanaf nu tellen we af naar de grootste motorsportwedstrijd van ons land via deze wekelijkse nieuwsbrief. Zo kom je alles te weten over dé klassieker onder de motorcross GP’s.

Check zeker ook of je ons al volgt op social media:  Facebook Instagram LinkedIn

Coenen broers schrijven geschiedenis

Noem twee broers aan de top in de motorcross? Kenners denken dan meteen aan de Australische Lawrence broers of vroeger Christophe en Sébastien Pourcel. Sacha Coenen zorgde in Letland echter voor een stunt van formaat. Samen met z’n tweelingbroer Lucas stond hij namelijk op het podium van de MX2 in de GP van Letland. Voor de 17-jarige Sacha was het zijn eerste GP zege. Dat het geen toeval was toonde hij de week erna, door de Grand Prix in het Italiaanse Maggiora te winnen!

Wist je trouwens dat de laatste 7 MXGP-wedstijden gewonnen werden door Belgen?

GBS Tenten: de perfecte tent voor elk evenement

Met GBS Tenten uit Hamont-Achel hebben we er een straffe, Limburgse partner bij. Verhuur van tenten voor een familie- of bedrijfsfeest, festival of sportwedstrijd, GBS Tenten neemt het allemaal op zich. Met meer dan 40 jaar ervaring blijft dit Limburgse familiebedrijf inzetten op kwaliteit, service en innovatie. Ook voor de juiste tentvloer en de productie van zeilen kan je bij GBS Tenten terecht.

Voor de VIP Club klanten werd een gloednieuwe VIP Ruimte samengesteld met overdekt terras én terras op verschillende niveau’s.

Check de website van GBS tenten voor het volledige aanbod. https://www.gbstenten.be/nl/productcatalogus 

Vroegboekers gaan voor de holeshot

Wie z’n MXGP Flanders-tickets koopt vóór 1 juli krijgt nog steeds 5 euro korting, nà 1 juli is de korting beperkt tot € 2,5.

Ter herinnering:  bij MXGP of Flanders zijn zowel de parking als toegang tot de paddock inbegrepen. Bovendien zijn de prijzen zoals vermeld op de website ook effectief wat je betaalt: géén administratie-of verwerkingskosten. Bestel jouw ticket nù online via onze website: https://mxgpflanders.com/tickets/