23.2 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » De Mol MX training kondigt zomerse trainingen aan

De Mol MX training kondigt zomerse trainingen aan

De Mol MX Training is verheugd om een reeks spannende motorcrosstrainingen aan te kondigen die in juli en augustus zullen plaatsvinden. De trainingen vinden plaats op het harde en technische circuit van MC Nop in Rutten. De trainingen zijn ontworpen om je vaardigheden te verbeteren en je passie voor motorcross naar een hoger niveau te tillen.

Agenda voor de zomerse trainingen:

20 juli 2024 – MC Nop

  • Groepstraining: 08.30 – 11.30 uur
    Sluit je aan bij onze groepstraining en werk samen met andere rijders aan je techniek en snelheid. Het circuit is afgehuurd waardoor we in alle rust aan jouw motorcross techniek kunnen werken. De groepen zijn niet groter dan 10 personen waardoor er voor iedereen persoonlijke aandacht is.
  • Personal Training Kids: 08.30 – 10.30 uur
    Voor de jongste motorcrossfans bieden we een persoonlijke training aan, speciaal gericht op kinderen in een groepje van maximaal drie personen. Deze sessie is perfect voor jonge rijders om op een veilige en leuke manier hun vaardigheden te ontwikkelen.

31 augustus 2024 – MC Nop

  • MX Damesdag: 08.30 – 15.30 uur
    Deze dag staat volledig in het teken van de dames! De MX Damesdag is toegankelijk voor dames en meiden van alle niveaus, en hun vrienden, familie en kennissen zijn ook van harte welkom. Geniet van een dag vol motorcrossplezier, waar je kunt leren, racen en nieuwe vrienden kunt maken.

Locatie:
MC Nop
Rutten (Flevoland)

Aanmelden:
Schrijf je nu in voor een van onze zomerse trainingen en beleef een onvergetelijke ervaring op de motorcrossbaan. Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website www.demol-mxtraining.nl of neem contact met ons op via e-mail marielle@demol-mxtraining.nl.

Kom deze zomer naar de trainingen van De Mol MX Training en beleef de een te gekke dag. Wij zorgen voor de perfecte combinatie van plezier en professionele begeleiding. Tot snel op de baan!

De Mol MX Training

www.demol-mxtraining.nl  

Volg ons op Facebook en Instagram onder de account demolmxtraining.