23.2 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Lucas Coenen wint beide manches MX2 Lombok

Lucas Coenen wint beide manches MX2 Lombok

Lucas Coenen heeft beide manches van de Grand Prix MX2 in Lombok gewonnen. Coenen rekende in het eerste deel van de manche af met Simon Laengenfelder en sloeg vervolgens een gat. Hij won de manche voor Andrea Adamo en Mikkel Haarup.

Adamo kwam sterk terug want in het midden van de manche kwam hij nog ten val met Liam Everts maar vocht zich helemaal terug naar een tweede plaats. Haarup werd derde voor Everts, die na nog een valpartij, een sterke slotfase kende en vierde werd voor Laengenfelder.

Kay de Wolf kwam op een vierde plaats rijdend ten val en moest genoegen nemen met een zesde plaats. Achter de Wolf was het Rick Elzinga die zevende werd. Jens Walvoort werd netjes twaalfde en Sacha Coenen kwam na twee valpartijen als dertiende over de finish. Kay Karssemakers haalde de finish helaas niet.

Uitslag tweede manche MX2:

Fotocredits – Fullspectrum Media