23.2 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Alpinestars Tech 10 Union USA Crosslaarzen bij V1mx

Alpinestars Tech 10 Union USA Crosslaarzen bij V1mx

Ontdek de Alpinestars Limited Edition Tech 10 Union crosslaarzen bij V1mx. Topprestaties en een iconisch rood, wit en blauw ontwerp. Nu op voorraad!

Tijdens de 6e ronde van het AMA Motocross Championship onthult Alpinestars de Limited Edition Tech 10 Union crosslaarzen. Deze laarzen combineren topprestaties met een iconisch rood, wit en blauw ontwerp, geïnspireerd door de overwinning van de 2022 USA Motocross of Nations. Topcoureurs zoals Hunter Lawrence, Chase Sexton, Justin Barcia, Haiden Deegan en Aaron Plessinger zullen in deze laarzen racen op het beroemde Redbud circuit. Maar natuurlijk past de kleurstelling ook perfect bij de Nederlansdse driekleur. 

 

Nu uit voorraad leverbaar bij V1mx, shop via deze link: https://www.v1mx.nl/nl/alpinestars-tech-10/alpinestars-tech-10-limited-edition-mx-red-bud-crosslaarzen-fel-rood-donker-blauw-wit-2024.html

 

 

 

V1mx is dé webshop voor motorcrossers en enduro-rijders! Bij ons vind je een breed scala aan crosskleding, onderdelen voor crossmotoren en diverse motorcross accessoires. Als officiële dealer van topmerken zoals Alpinestars, Kenny, Bell, Oakley, 100%, Fly Racing en nog veel meer, bieden wij alleen de beste kwaliteit. Dankzij onze ruime voorraad en uitgebreide netwerk kunnen wij snel leveren.