28 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Aankomend weekend – WK Jeugd in Heerde

Aankomend weekend – WK Jeugd in Heerde

Op 13 & 14 juli 2024 keert het wereldkampioenschap jeugd terug naar het Circuit Kamperweg in Heerde, Gelderland. Een plek met een rijke geschiedenis en dit is dé kans om de jonge talenten in actie te zien!

Hier, op ditzelfde circuit, werd Jeffrey Herlings in 2008 wereldkampioen 85cc. Deze prestatie markeerde het begin van een veelbelovende carrière in de motocrosswereld.

16 jaar later geeft de Veluwse motorcross piste een hele andere indruk, een baan met diversiteit in snelheid, hoogte, grote sprongen en technische zand secties maakt het voor de jonge coureurs een hele uitdaging en voor de toeschouwers een genot om naar te kijken!

Nu staan er nieuwe talenten klaar om in de voetsporen van Herlings te treden. Waar voorgaande jaren al Nederlands succes was in de 85cc met Gyan Doensen en Dani Heitink hebben we ook dit jaar geweldig sterke Nederlandse jeugdrijders!

Er zal worden gestreden om de wereldtitel in de 65cc, 85cc en 125cc klasse, Houd jij ook zo van het geluid en de geur van deze prachtige 2 takten?

Kom en ontdek het zelf! Beleef de spanning, snelheid en passie van de toekomstige kampioenen. 🏆🔥

Koop alvast je tickets online via de volgende link en sta vanaf je auto binnen een paar minuten midden op het circuit!

https://app.motoinside.app/events/5441

Fotocredits – Ray Archer