23.2 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » MXGP of Flanders: België – Nederland in de MX2!

MXGP of Flanders: België – Nederland in de MX2!

Belgische en Nederlandse rijders zetten dit seizoen de toon in het WK MX2! Meer zelfs alle GP’s werden tot nu toe gewonnen door laaglanders! WK leider Kay De Wolf heeft al 4 GP’s op zijn naam staan, Nestaan Husqvarna teammaat Lucas Coenen is tweede in de WK stand met 3 GP’s. Liam Everts en Sacha Coenen stonden elk reeds twee keer op het hoogste schavotje. Bovendien bezet we Rick Elzinga knap de 7de plaats in de tussenstand. Krijgen we in Lommel weer een Belgisch-Nederlands onderonsje?

Grondwerken op GP niveau: Triki Koen

Als het met (veel) zand en machines te maken heeft, weten ze bij Triki Koen bv wel raad. Het snelgroeiende grondwerkersbedrijf uit Hamont-Achel startte in 2008 met ’n focus op kraanwerkzaamheden en grondwerken. Ondertussen zijn daar een breekwerf, recyclagepark, betoncentrale en een resem aanverwante diensten bijgekomen. Afbraak, aanleg of riolering, Koen en z’n team maken er werk van! De komende weken stomen Triki en co de Heeserbergen klaar voor de titanenstrijd van GP Limburg.

Meer info op http://www.grondwerkentrikikoen.be/

Promotiecampagne op volle toeren

Dé jaarlijkse hoogmis van de Belgische motorcross nadert met rasse schreden. Wie dezer dagen langsgaat in een McDonald’s in Lommel, Mol, Geel, Leopoldsburg, Turnhout, Beerse of Houthalen. kan er niet naast kijken: onze grote banners buiten en de placemats brengen je al in de stemming van MXGP Flanders. Tel daar de advertenties in Het Belang Van Limburg of op mxmag.be bij of misschien heb je onze promo-ride al zien rond rijden? Kortom “Lommelwood” komt er aan, en dat zal je geweten hebben