16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Gyan Doensen bedankt WZ Racing, KTM en sponsoren voor seizoen 2023

Gyan Doensen bedankt WZ Racing, KTM en sponsoren voor seizoen 2023

Gyan Doensen wil het volledige WZ Racing team bedanken voor seizoen 2023. Vanwege een onverwachte wending kwam Gyan eind 2022 ineens met lege handen te staan.

WZ Racing en KTM Motorcycles zijn toe bijgesprongen en hebben er voor gezorgd dat Gyan een goed debuutseizoen heeft kunnen rijden in de 125cc klasse.

Doensen wist dit jaar negende te worden in de EMX125 klasse, vierde in de Dutch Masters of Motocross en werd twaalfde in het wereldkampioenschap 125cc.

Al deze resultaten waren niet haalbaar geweest zonder de steun van het WZ Racing team, KTM Motorcycles, HVG Real Estate, Jos Menten Metaalrecycling, Brouwers Zink en Dak, KNMV en alle sponsoren die Gyan ondersteunen. Wat de plannen voor seizoen 2024 zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Gyan Doensen thanks WZ Racing, KTM and partners for 2023 season

Gyan Doensen would like to thank the entire WZ Racing team for the 2023 season. Due to an unexpected turn of events, Gyan suddenly found himself empty-handed at the end of 2022. WZ Racing and KTM Motorcycles have stepped in and ensured that Gyan has been able to ride a good debut season in the 125cc class.

Doensen managed to finish ninth in the EMX125 class this year, fourth in the Dutch Masters of Motocross and twelfth in the 125cc world championship.

All these results would not have been achievable without the support of the WZ Racing team, KTM Motorcycles, HVG Real Estate, Jos Menten Metaalrecycling, Brouwers Zink & Dak, KNMV and all the partners who are giving their support to Gyan. The plans for the 2024 season will be announced soon.