26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Kalenderupdate DMX Zuid

Kalenderupdate DMX Zuid

Coördinatoren voor de DMX Zuid-competitie zijn Iwan van Grinsven, Natasja Bouwer en Nolly Nouwens. Zij zijn te bereiken via: dmxzuid@knmv.nl.

Om aan de DMX Zuid-competitie mee te kunnen doen is aanmelding vooraf noodzakelijk.

Dit doe je door het aanmeldingsformulier (verderop op deze pagina te vinden) volledig in te vullen en samen met een kopie van je KNMV Basis Sportlicentie op te sturen. Als je aanmelding is verwerkt, worden je gegevens op de (mogelijke) deelnemerslijst opgenomen. Je krijgt een mail met daarin de toekenning van je startnummer, de wedstrijdkalender en het reglement. Eenmaal aangemeld bepaal jij zelf of – en wanneer – je gaat deelnemen; jij schrijft je in voor iedere wedstrijd waaraan je wilt deelnemen volgens de bepalingen van de betreffende organisator.

Aanmeldingen voor registratie die binnen komen voor donderdag 18.00 uur worden nog verwerkt voor de wedstrijden van het daarop volgende weekend.

Buitenregionale rijders (die dus niet wonen in de provincie Noord-Brabant, Limburg of Zeeland) worden alleen geaccepteerd als zij volwaardig lid zijn van een DMX-organiserende club in Zuid. In het geval van RES Axel en SRMV Berghem volstaat een jaarkaart trainingslidmaatschap.

Klik op de volgende link om aan te melden:

Aanmeldingsformulier DMX Zuidcompetitie 2024