19.4 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » JHMX GasGas team sluit overeenkomst met Micha Boy de Waal

JHMX GasGas team sluit overeenkomst met Micha Boy de Waal

Het JHMX GasGas team heeft voor seizoen 2024 een overeenkomst gesloten met Micha Boy de Waal. Het team werkte de laatste jaren samen met Sven van der Mierden en samen hebben ze veel successen weten te boeken. Twee Nederlandse titels, vierde plaats in het EMX Open en MXGP punten waren enkele hoogtepunten, die ze in de periode samen wisten te behalen.

Voor dit jaar gaat het team een samenwerking aan met Micha Boy de Waal. In 2023 reed de Waal een sterk seizoen en eindigde op een vijfde plaats in de Dutch Masters of Motocross. Ook kwam hij tijdens de Nederlandse Grand Prix in Arnhem tot scoren. Dit jaar gaan zowel de Waal als het JHMX GasGas team er alles aan doen om dit te evenaren.

Het team heeft zich als doel gesteld om zo hoog mogelijk te scoren in de Dutch Masters of Motocross, Nederlands Kampioenschap en geselecteerde wedstrijden van het EMX en MXGP kampioenschap.

Commentaar Jan Heusschen, teameigenaar: ‘’In eerste instantie was het niet de bedoeling het team verder te zetten. De groei van ons bedrijf vraagt veel inzet. Maar omdat we met onze sponsoren een vrij sterke band hebben, was er al snel de benogdiigde medewerking die we nodig hebben. Al snel begon het team weer vorm te krijgen. In Micha krijgt het team een zeer gemotiveerde rijder. Waarmee we mooie dingen kunnen laten zien. Hij gaat er volledig voor en dat is iets wat we waarderen. We kijken dan ook uit naar de samenwerking.!’’

De voorbereiding is al in volle gang en zowel Micha als het JHMX GasGas team kijken uit naar de start van het seizoen.