26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Inschrijving Dutch MX Season Opener Lierop vanaf nu geopend!

Inschrijving Dutch MX Season Opener Lierop vanaf nu geopend!

Op zondag 3 maart gaat het Nederlandse motorcross seizoen officieel van start met de Dutch MX Season Opener in Lierop. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar krijgt deze mooie wedstrijd dit jaar een vervolg.

De interesse in de wedstrijd is groot! De rijders die deel willen nemen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de wedstrijd!
 
De inschrijving loopt volledig via de Licence2Race-app. Dit kan alleen als iemand geregistreerd staat bij de KNMV in een ONK klasse. De Licence2Race-app is gekoppeld aan het KNMV licentiesysteem en daarmee wordt het voor alle rijders en voor de organisator veel makkelijker om de inschrijving te regelen. 
 
Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen.
 
Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt en komt u op een reservelijst.
 
De WK dames rijden in de 125cc klasse. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

Buitenlandse rijders kunnen zich aanmelden via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_O0hISNUPuU9OOlLAlxMMFMcoCPHyMq3dnH0GEl9PMxor1A/viewform