16.3 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » BUXUR Suspension Nieuws

BUXUR Suspension Nieuws

Start het nieuwe seizoen goed met een echte fabrieks-uitstraling waarmee je de show al gestolen hebt voordat het starthek gevallen is.

De beste oplossing voor een launch-systeem die toegepast kan worden op de XACT PRO voorvorken, doordat de ‘keerringhouder-kap’ een geïntegreerd startsysteem adapter heeft zal er geen frictie ontstaan op het glijlager waardoor de voorvork zonder weerstand kan blijven functioneren en geen extra interne schade kan veroorzaken. De ‘start-ring’ (rechts) en de ‘normale-ring’(links) hebben een vernieuwde uitstraling met dezelfde vormgeving dan de fabrieksrijders van KTM, Husqvarna & GASGAS. Beide ringen zijn los te koop en hebben tevens de mogelijkheid om gepersonaliseerd te worden met bijvoorbeeld initiale, startnummer, logo of volledige naam, ook de kleur zou eventueel aangepast kunnen worden naar wens om de uitstraling nog exclusiever te maken.

De ‘FACTORY Start-ring’ wordt aangeboden voor €78,50

De ‘Normale FACTORY-ringen’ worden aangeboden voor €52,50 per stuk

SET-PRIJS Ringen €115,-

Dit zijn de prijzen voor de ‘kale kappen’, o-ring, clip, beschermringen, keerring en vuilschraper worden niet standaard mee geleverd, benoemde prijzen zijn inclusief BTW.

De startknoppen voor dit product zullen vanaf volgende maand beschikbaar zijn, evenals de zwarte protector ringen. PRE-ORDER ze nu!

Complete start-knop €50,-

Zwarte protectorringen €12,50 per stuk.

! PRE-ORDER DEAL !

Complete FACTORY SET-PRIJS : €150,- (Start-ring, normale-ring, startknop & 2x protector-ringen)

Interesse? Bestel ze middels Whatsapp, e-mail of een telefoongesprek. +31610654990 / info@buxur-service.com , ook beschikbaar voor ondersteuning tijdens de montage.

Deze speciale onderdelen zijn verkrijgbaar via BUXUR, uw eigen dealer of vering-tuner.

Beheerd u een veringspeciaalzaak? Neem ook contact op over uw voordeel en eventuele technische informatie om het beste voor uw klant te kunnen bieden.

Foto credit: Juan Pablo Acevedo