15.5 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Update KNMV motocrosskalender 2024

Update KNMV motocrosskalender 2024

De KNMV heeft een update voor de Motocrosskalender, in het najaar zijn er wat veranderingen doorgevoerd.

Op 8 september is MCC Meijel als organisator toegevoegd voor de NK Solo Motocrosswedstrijd. Na de succesvolle eerste editie in 2023 komen de rijders wederom in actie op het Vossenbergcircuit in de KNMV-competitie!

Op dezelfde dag stond er een ONK Motocross Sidecar & Quad Masterswedstrijd gepland in Lierop, omdat dit op steenworp afstand is van Meijel is met MAC Lierop afgesproken dat hun wedstrijd wordt verplaatst naar zondag 6 oktober. De ONK Sidecar & Quad Masterswedstrijd die op 29 september in Halle gepland stond wordt nu een paar weken eerder verreden op zondag 8 september. De update van de kalender is beschikbaar onder ‘wedstrijddocumenten’ op de motocrosspagina.