26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Kellett wint Le Touquet, drie Nederlanders in de top 5

Kellett wint Le Touquet, drie Nederlanders in de top 5

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Todd Kellett de Le Touquet strandrace weten te winnen. In de drie uur durende wedstrijd nam Kellett gelijk het heft in handen en bouwde gedurende de wedstrijd een voorsprong op. Kellett won de wedstrijd voor Cyril Genot, die hiermee voldoende punten scoorde om de titel van Frans zandkampioen de pakken.

Tijdens Le Touquet zagen we drie Nederlanders in de top vijf. Lars van Berkel wist knap derde te worden voor Brian Bogers en Jeremy Knuiman. Ook Bart Klijn en Marcel Conijn werkten een hele sterke wedstrijd af en wisten in de top 25 te finishen!

Yentel Martens kwam tijdens de eerste ronde ongelukkig ten val en werd afgevoerd naar de medische post!

Klik op de volgende link voor de volledige uitslag: https://www.courses-sur-sable.fr/live/