15.2 C
Amsterdam
13 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Jere Haavisto blijft bij Silve Racing

Jere Haavisto blijft bij Silve Racing

Jere Haavisto heeft zijn contract met Silve Racing verlengd. Het wordt het vierde jaar oprij dat Haavisto uit zal komen voor Silve Racing. Haavisto is al jaren één van de beste Finse rijders in de MX1 klasse en reed de afgelopen jaren voor het Finse MX of Nations team.
Vorig jaar reed hij geselecteerde wedstrijden om het wereldkampioenschap MXGP en wist hierin 49 punten te pakken. Ook dit jaar is het weer de bedoeling om naast het Fins Kampioenschap verschillende wedstrijden van het wereldkampioenschap mee te pakken.

Naast Haavisto zal Nico Stenberg uitkomen voor het team. Voormalig crosser Ludde Soderberg is binnen het team aangenomen als coach en fysiotherapeut. Ludde werkte de afgelopen twee jaar bij het Kawasaki Racing Team en heeft hier veel ervaring opgedaan!