20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Sven van der Mierden gaat drie jarige samenwerking aan met Beta Tools

Sven van der Mierden gaat drie jarige samenwerking aan met Beta Tools

Sven van der Mierden heeft een driejarige overeenkomst gesloten met Beta Tools.

Beta tools loopt voorop in de productie van professioneel gereedschap en instrumenten.
Beta beschikt over meer dan 16.000 gecodeerde artikelen voor gebruik in de meest uiteenlopende werkgebieden, waaronder de bouw, hydraulica, elektrotechniek en auto-industrie. Beta onderscheidt zich ook met veiligheidsschoenen en werkkleding in haar assortiment.

Durf, toewijding, harmonie en talent zijn de waarden die het team van Beta elke dag leiden bij het ontwerpen en produceren van gereedschappen van uitzonderlijke kwaliteit, veilig en duurzaam, voortdurend vernieuwd om te voldoen aan de behoeften van elke gebruiker die in zijn dagelijkse werk met Beta vertrouwt.

Van der Mierden is dagelijks in de weer met de gereedschappen van Beta Tools om zijn motor en het materiaal optimaal in orde te hebben. Deze driejarige overeenkomst zorgt er dan ook voor dat hij dit met veel comfort kan doen zodat het werken aan de motor altijd een plezier blijft.

Voor meer informatie over Beta Tools kunt u kijken op https://www.beta-tools.com/