26.7 C
Amsterdam
25 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Gyan Doensen pakt Italiaanse 125 titel

Gyan Doensen pakt Italiaanse 125 titel

Gyan Doensen van het Racestore KTM Factory Rookies team is in Mantova Italiaans Kampioen 125cc geworden. Doensen wist beide manches te winnen en verzekerde zich hiermee van de titel.

Achter Doensen wist Noel Zanocz in de tweede manche tweede te worden voor Kasimir Hindersson. Mano Faure, die de pole position wist te pakken, eindigde op een vierde plaats voor Cole McCullough. Achter Doensen was Jayson van Drunen de tweede Nederlander op een zesde plaats. Douwe van Mechgelen reed in Mantova opnieuw sterk en werd achtste in de tweede manche. Jarne Bervoets pakte een hele goede start maar heeft in de beginfase iets meegemaakt waardoor hij terug viel en uiteindelijk elfde werd. Dani Heitink kwam van buiten de top twintig terug naar een dertiende plaats.

Uitslag tweede manche 125:

Totaaluitslag 125:

Totaal Italiaans kampioenschap 125: