13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Ivano van Erp maakt comeback tijdens Dutch MX Nationals in Oss

Ivano van Erp maakt comeback tijdens Dutch MX Nationals in Oss

Ivano van Erp was vorig jaar in bloedvorm totdat hij tijdens de Nederlandse EMX250 wedstrijd in Arnhem ongelukkig ten val kwam. Van Erp brak bij deze valpartij zijn bekken en heeft vervolgens een lang revalidatieproces moeten verwerken.

Van Erp is hier nu volledig van hersteld en is hard aan het trainen om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen. Een wedstrijd die hij mee pakt tijdens zijn voorbereiding is de eerste wedstrijd van de Dutch MX Nationals in Oss op 10 maart. Net als in de voorgaande jaren maakt de crosser uit Oss deel uit van het Yamaha Factory team en zal uit gaan komen in het EMX250 Kampioenschap. Vorig jaar liet van Erp in dit kampioenschap een mooie stijgende lijn zien en zal dat dit jaar verder willen zetten in zijn weg richting het wereldkampioenschap MX2.

De Dutch MX Nationals is het voormalige Nederlands Kampioenschap Motocross, wat voor dit jaar een aantal grote verbeterpunten heeft doorgevoerd. Er gaan zes van dit soort wedstrijden gehouden worden en daar is Oss de eerste van. Een veel grotere prijzenpot, mooiere circuit aankleding, meer promotie en mooie circuits moeten ervoor zorgen dat dit kampioenschap weer voor een goede deelname en opkomst van het publiek gaat zorgen. Deelname bij deze wedstrijden is niet alleen voor de Nederlandse rijders maar ook Buitenlandse rijders komen aan de start.

De voorbereidingen zijn in volle gang en in de komende weken zullen we regelmatig nieuws brengen over dit evenement.

Voor meer informatie over de wedstrijd in Oss kunt u kijken op https://motorcluboss.nl/. Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@motocrossplanet.nl