18.2 C
Amsterdam
19 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Jago Geerts komt naar de Dutch MX Season Opener in Lierop

Jago Geerts komt naar de Dutch MX Season Opener in Lierop

De organisatie van de Dutch MX Season Opener in Lierop is trots om te kunnen mededelen dat één van de beste zandrijders van dit moment, Jago Geerts, zijn deelname aan het evenement heeft toegezegd. Geerts zal op zondag 3 maart aan de start komen in de 500 klasse waarin hij het op zal nemen tegen  o.a. Jeffrey Herlings en Brent van Doninck.
Geerts vocht in de laatste paar seizoenen voor de wereldtitel in de MX2 klasse en won maar liefst 24 Grand Prix’s. In de laatste drie seizoenen won hij de Grand Prix van Lommel, wat zeker een vergelijkbaar circuit is met dat van Lierop.
De 23-jarige Geerts, heeft deze winter de overstap gemaakt naar de MXGP klasse en zal dit jaar uitkomen voor het Monster Energy Yamaha Factory MXGP team. Een week na de wedstrijd in Lierop gaat dit kampioenschap van start in Argentinie waardoor het voor Geerts nog een ideale training is voordat hij daar naartoe afreist.
Zie Jago Geerts in actie in Lierop, profiteer daarom nu van korting tijdens onze voorverkoop: https://ticketsmaclierop.eventgoose.com/

Alle vier de klassen binnen vol te raken. Rijders die mee willen doen, schrijf je snel in voordat het te laat is. De inschrijving loopt volledig via de Licence2Race-app. Dit kan alleen als iemand geregistreerd staat bij de KNMV in een ONK klasse. De Licence2Race-app is gekoppeld aan het KNMV licentiesysteem en daarmee wordt het voor alle rijders en voor de organisator veel makkelijker om de inschrijving te regelen.

Heb jij de Licence2Race-app nog niet gedownload op je smartphone en je wilt deelnemen, dan zul je dit eerst moeten doen.

Er is een maximaal aantal deelnemers dat in iedere klasse kan deelnemen, als er geen ticket meer beschikbaar is dan is het maximale aantal inschrijvingen al bereikt en komt u op een reservelijst.

De WK dames rijden in de 125cc klasse. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@motocrossplanet.nl

Buitenlandse rijders kunnen zich aanmelden via de volgende link:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_O0hISNUPuU9OOlLAlxMMFMcoCPHyMq3dnH0GEl9PMxor1A/viewform

Photocredits – Bavo Swijgers

Photocredits – Bavo Swijgers