18.1 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Jeroen de Bruijn nieuwe voorzitter Motorcross Markelo

Jeroen de Bruijn nieuwe voorzitter Motorcross Markelo

Motorcross Markelo kondigt met trots de benoeming aan van Jeroen de Bruijn (31) als nieuwe voorzitter. Jeroen neemt het stokje over van de aftredende voorzitter Eelco Laarman (42), die de afgelopen jaren met toewijding aan het roer heeft gestaan. Eelco begon als algemeen lid en maakte na een aantal jaren de transitie naar de PR-sponsoring commissie. In februari 2015 nam hij de rol van voorzitter over. Eelco kende verschillende hoogtepunten, zoals de eerste WK-zijspan (2017) vanwege het meerdaagse format. Ook de Dutch Masters of Motocross in 2018 was een hoogtepunt omwille van het sterkte deelnemersveld en de goede bezoekersaantallen.

Eelco spreekt zijn vertrouwen uit in de capaciteiten van zijn opvolger: “Jeroen brengt niet alleen een diepgewortelde passie voor de sport met zich mee, maar ook een gezonde visie die van onschatbare waarde zal zijn voor Motorcross Markelo. Ik ben ervan overtuigd dat de vereniging onder zijn leiding nieuwe hoogten zal bereiken.”
Jeroen, een bekend gezicht binnen de vereniging, brengt vernieuwing en enthousiasme met zich mee als nieuwe voorzitter. Als fervent motorcrossliefhebber en betrokken lid, heeft hij bewezen een toegewijde bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en het behoud van Motorcross Markelo.

Jeroen kwam al op vroege leeftijd in aanraking met Motorcross Markelo door zijn vader Gerrit de Bruijn.
In zijn reactie op zijn benoeming zegt hij: “Ik heb de liefde voor motorcross en Motorcross Markelo van mijn vader geërfd. Het is daarom een eer om de rol van voorzitter op me te nemen. Onder leiding van Eelco heeft de vereniging fantastische evenementen georganiseerd. Ik kijk ernaar uit om deze positieve koers voort te zetten. Samen met het bestuur en alle leden zullen we blijven streven naar het organiseren van evenementen op topniveau, het vertegenwoordigen van onze sport, het behouden van plezier en het versterken van de banden binnen onze vereniging. Ik hoop met deze benoeming een bijdrage te kunnen leveren voor het verder uitbreiden van de rijke historie van onze vereniging.”