13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Everts en Seewer winnen eerste manche in Sommieres

Everts en Seewer winnen eerste manche in Sommieres

De eerste manche van de internationale wedstrijd in het Franse Sommieres zijn gewonnen door Liam Everts en Jeremy Seewer. Everts won de eerste manche van de MX2 klasse voor Thibault Benistant en Mikkel Haarup. Mathys Boisrame en Quentin Prugnières maakten de top vijf compleet. De Nederlander Bradley Mesters finishte op een nette twaalfde plaats in dit sterke deelnemersveld.
De eerste manche van de MX1 klasse werd een prooi van Jeremy Seewer voor Romain Febvre. Pauls Jonass reed lange tijd aan de leiding maar moest in de slotfase de twee Kawasaki-rijders laten passeren en werd derde voor Valentin Guillod en Pierre Goupillon.
Fotocredits – Ray Archer