20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Seewer en Benistant pakken de winst in tweede manche Sommieres

Seewer en Benistant pakken de winst in tweede manche Sommieres

Jeremy Seewer en Thibault Benistant hebben de tweede manche van de internationale wedstrijd in het Franse Sommieres weten te winnen. Seewer won in de MX1 klasse beide manches en won hiermee tevens het dagklassement. Achter hem waren het opnieuw Romain Febvre en Pauls Jonass die tweede en derde werden. Alberto Forato passeerde de finishvlag als vierde voor Valentin Guillod.
Thibault Benistant won de tweede manche van de MX2 klasse en verzekerde zich hiermee van de eindzege. Mikkel Haarup legde beslag op een tweede plaats voor Liam Everts, die de eerste manche had weten te winnen. Wel werd Everts achter Benistant tweede in het dagklassement voor Haarup. Mathys Boisrame en Andrea Bonacorsi werden vierde en vijfde in de tweede manche. De Nederlanders Bradley Mesters en Ivano van Erp legden beslag op een elfde en twaalfde plaats!
Fotocredits – Bavo