20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Wintercross Deurne afgelast

Wintercross Deurne afgelast

Met grote spijt moeten wij jullie informeren dat de Wintercross van MC Deurne helaas afgelast moet worden vanwege de extreme regenval van de afgelopen dagen en wat er nog verwacht wordt. Het spijt ons ten zeerste dat we dit moeten meedelen.

De onophoudelijke regen van de laatste dagen heeft het onmogelijk gemaakt om het evenement in goede omstandigheden te laten plaatsvinden. Ondanks al onze inspanningen om het terrein te herstellen en het evenement door te laten gaan.

We begrijpen dat dit teleurstellend nieuws is voor iedereen die uitkeek naar de wintercross en het begin van het seizoen. We willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld in deze situatie die buiten onze controle ligt. Binnenkort ontvangen alle rijders hun inschrijfgeld minus administratiekosten retour.

We hopen op jullie begrip en kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer te verwelkomen bij MC Deurne, onder betere weersomstandigheden.

Organisatie wedstrijden M.C. Deurne