16 C
Amsterdam
18 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Lawrence en Hammaker pakken pole position in Arlington

Lawrence en Hammaker pakken pole position in Arlington

Jett Lawrence en Seth Hammaker hebben tijdens de zevende wedstrijd van het AMA Supercross Kampioenschap in Arlington pole position weten te pakken. Lawrence was in de 450 klasse een halve seconden sneller dan Chase Sexton en Justin Cooper sloot de kwalificaties als derde af. Eli Tomac en Jason Anderson wisten een vierde en vijfde tijd neer te zetten.
De snelste tijd in de 250 klasse ging naar Seth Hammaker voor zijn teammaat Austin Forkner en Pierce Brown kwam uit op een derde tijd voor Max Anstie en Chance Hymas. De Spanjaard Guillem Farres trainde als zesde en Tom Vialle kwalificeerde zich als negende!

Klik op de volgende link voor alle tijden: https://www.supercrosslive.com/event/S2435/