13.2 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Soubeyras wint arenacross London, Brunell pakt titel

Soubeyras wint arenacross London, Brunell pakt titel

De Fransman Cedric Soubeyras heeft de laatste wedstrijd van het Britse arenacross kampioenschap in London weten te winnen. De Kawasaki-rijder deed dit voor Jorge Zaragoza en Jack Brunell. Laatstgenoemde verzekerde zich van de titel.
Dylan Woodcock en Thomas Do maakten de top vijf compleet in London.

Door het blessureleed van Harri Kullas, kreeg Brunell in de laatste paar wedstrijden ineens een grote voorsprong in de strijd om de titel. Brunell deed in London dan ook geen gekke dingen en had aan een derde plaats ruim voldoende om kampioen te worden. Ondanks dat Kullas twee wedstrijden heeft gemist, wist hij toch nog tweede te worden in de eindstand voor Adam Chatfield.

Bekijk hieronder de uitslag van de finale en de eindstand van het kampioenschap.