14.2 C
Amsterdam
21 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Tegenslag voor Lars van Berkel in Enduro del Verano

Tegenslag voor Lars van Berkel in Enduro del Verano

Het heeft Lars van Berkel niet meegezeten in de Enduro del Verano. Nadat hij op vrijdag en zaterdag op het podium plaats mocht nemen na de supercross en sprintrace, liep het vandaag tijdens het hoofdprogramma toch helemaal anders.

Door een valse start begon van Berkel pas rond de tiende plaats aan de wedstrijd. Binnen vier ronden (8 minuten) had hij zich op weten te werken naar een vijfde plaats en het rijden ging lekker. Helaas draaide er toen een achterblijver achter een duin rechtsaf. Van Berkel kon hem niet meer ontwijken en sprong er bovenop.
Bij de valpartij ging veel tijd verloren maar toch zette hij zijn weg met een kromme motor en een pijnlijke elleboog verder. Van Berkel haalde het tot aan de finish maar behaalde zeker niet het resultaat waar hij voor kwam. Tevens moest hij na de finish drie hechtingen in zijn elleboog laten zetten omdat het toch een diepe wond was.

De wedstrijd werd gewonnen door Todd Kellett voor Augustin Poli en Chamille Chapeliere.

Fotocredits – Racing Photographie