19.4 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » F&H Racing en Quentin Prugnieres van start in Lierop

F&H Racing en Quentin Prugnieres van start in Lierop

De laatste dagen komen er steeds meer toprijders bij die aankomende zondag (3 maart) deel gaan nemen aan de Dutch MX Season Opener in Lierop. Het Nederlandse F&H Racing team zal met de Fransman Quentin Prugnieres naar het zware zandcircuit van Lierop komen om daar hun voorbereiding op het naderende Grand Prix seizoen verder te zetten.

De getalenteerde Fransman was vorig jaar in verschillende manches van het EMX250 Kampioenschap in de top drie te vinden en werd uiteindelijk zesde in de eindstand. Dit jaar maakt hij de overstap naar het wereldkampioenschap MX2 en heeft tot nu toe een goede voorbereiding achter de rug. Prugnieres wordt hierin bijgestaan door meervoudig Grand Prix winnaar, Marc de Reuver, die uiteraard de fijne kneepjes van het vak beheerst!

In Lierop zal Prugnieres het op gaan nemen tegen niemand minder dan Kay de Wolf, Lucas en Sacha Coenen, Hakon Fredriksen, Hakon Osterhagen, Oriol Oliver, Max Werner, Cas Valk, Jens Walvoort, Scott Smulders e.a.

Ook in de 500 klasse krijgen we vuurwerk met de deelname van Jeffrey Herlings, Jago Geerts, Pauls Jonass, Calvin Vlaanderen, Brent van Doninck e.a.

Kijk voor meer informatie over de Dutch MX Season Opener in Lierop op www.maclierop.nl

 

F&H Racing and Quentin Prugnieres in for Lierop

In the last few days, more and more top riders have signed up to race the Dutch MX Season Opener in Lierop this Sunday (3 March). The Dutch F&H Racing team will come to the heavy sand circuit of Lierop with Frenchman Quentin Prugnieres to continue their preparation for the approaching Grand Prix season.

The talented Frenchman was in the top three in several rounds of the EMX250 Championship last year and eventually finished sixth in the final standings. This year he is making the switch to the MX2 World Championship and has had a good preparation so far. Prugnieres is assisted in this by multiple Grand Prix winner, Marc de Reuver, who of course knows how to be competitive.

In Lierop, Prugnieres will compete against none other than Kay de Wolf, Lucas and Sacha Coenen, Cas Valk, Hakon Fredriksen, Hakon Osterhagen, Oriol Oliver, Max Werner, Jens Walvoort, Scott Smulders and others.

Also in the 500 class we get fireworks with the participation of Jeffrey Herlings, Jago Geerts, Pauls Jonass, Calvin Vlaanderen, Brent van Doninck and others.

For more information over the Dutch MX Season Opener in Lierop check www.maclierop.nl

Photocredits – Fullspectrum Media