16.3 C
Amsterdam
16 juni 2024
Motocrossplanet
Home » F&H Racing contracteert Courtney Duncan

F&H Racing contracteert Courtney Duncan

F&H Racing heeft een overeenkomst gesloten met meervoudig wereldkampioene Courtney Duncan. De Nieuw Zeelandse zal binnen het team de plaats naast Quentin Prugnieres in nemen.
Na een zeer sterk seizoen in 2023 waarin ze vier van de zes Grand Prix’s wist te winnen, slaagde ze erin om voor de vierde keer in haar carriere de wereldtitel bij de dames te pakken. Binnen de professionele structuur van het F&H Racing team gaat ze dit jaar op jacht naar haar vijfde wereldtitel.
Commentaar Courtney Duncan: ‘’Ik ben heel enthousiast dat ik een contract heb getekend met het F&H Racing team. Het is een grote kans voor mij om progressie te blijven boeken en mij verder te blijven ontwikkelen. Ik heb pas een paar dagen op de F&H motor gereden maar ik kan je vertellen dat ik hier op de best mogelijke plaats ben. Om aan de top te blijven moet ik mezelf blijven ontwikkelen en proberen om beter te worden. Dit is een goede stap voor mij om vooruit te blijven gaan. Dit team geeft mij hier de mogelijkheden voor en daar ben ik enthousiast over en ze heel dankbaar voor. F&H Racing heeft veel ervaring en kennis, passie en de juiste middelen. Vanaf de eerste dag voel ik de positieve energie en ik kan zeggen dat ik heel enthousiast uit kijk naar het seizoen. Ik kan niet wachten om samen van start te gaan.”
Commentaar teammanager, Nathalie Fasé: ‘’Het is een eer dat we de regerend wereldkampioene bij de dames hebben weten te contracteren. Het feit dat Courtney voor ons heeft gekozen, zegt veel over onze structuur, aanpak en het vertrouwen dat ze in F&H Racing heeft om door te groeien en zichzelf door te ontwikkelen om aan de top te blijven. De eerste testen, trainingen en de fotoshoot zijn gedaan en ze is heel enthousiast op en naast de motor. We kijken allemaal enorm uit naar de start van het seizoen en we zullen hard werken om onze ultieme droom te verwezenlijken.”
Fotocredits – Bavo