13.5 C
Amsterdam
20 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Aangepaste baan en nieuwe beheerder bij MSV Motodrome Emmen!

Aangepaste baan en nieuwe beheerder bij MSV Motodrome Emmen!

Na 13 geweldige jaren draagt Barry vanaf 1 maart het beheerdersstokje over aan Randy Mulder en Jos Bruggeman! Binnen de motorcrosswereld onbekenden, maar voor de mensen binnen de hekken van het Motodrome zeker niet. Ze werken de laatste jaren al plezierig samen met Barry, de motorclub en haar vrijwilligers. Ze willen zich samen met de kennis en kunde binnen de motorclub (en hun vrijwilligers) primair focussen op het verder verbeteren van de kwaliteit van de motocrossbaan en haar faciliteiten.

Barry zal niet geheel van het toneel verdwijnen en zal ook door de nieuwe jongens betrokken worden bij de exploitatie van Motodrome. De vereniging is blij dat de kennis en kunde van Barry behouden blijft en dat hij betrokken blijft bij de motorclub.

Barry was/is het gezicht van Emmen. Hij was veelal 7 dagen in de week te vinden op het Motodrome. Motorcrossend Nederland en ver daarbuiten bedankt Barry voor zijn onvergetelijke inzet.

We wensen Randy en Jos, die het terrein als hun broekzak kennen, een warm welkom om met nieuwe energie, ideeën en connecties het motorcrossavontuur verder uit te bouwen! Ze zullen vanaf 1 maart structureel meelopen met Barry en de vrijwilligers om de kneepjes van het vak snel onder de knie te krijgen.

Het voornemen én de verwachting is dat we zeer binnenkort weer open kunnen. Voor het eerst dit jaar weer open op de aangepaste lay-out van het circuit. Hopelijk eindelijk een weekend zonder regen. Zodra we duidelijkheid hebben wanneer we open kunnen, plaatsen we dat gelijk.