20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Electrocross na groots succes opnieuw in Lierop

Electrocross na groots succes opnieuw in Lierop

Electrocross na groots succes aankomende zondag opnieuw in Lierop tijdens Dutch MX Season Opener.

Voor de allerjongsten zijn er op Circuit de Herselse bossen ook de modernste motoren, want KTM Nederland zorgt dat de modernste E-Mini’s of wel elektrische crossmotoren naar Lierop komen.

Na het gigantische succes in de afgelopen jaren zal deze positieve lijn tijdens de Dutch MX Season Opener wedstrijden worden voortgezet en zal KTM Nederland opnieuw demonstraties verzorgen voor kinderen van 5 tot 10 jaar (afhankelijk van lengte/gewicht) die graag eens op een motor stappen. Tussen 11.00 uur tot 15.00 worden zij hier door een professionele gecertificeerde trainer ontvangen om op een speciaal daarvoor geprepareerd circuit met E-mini bikes hun testrondjes te maken.

Deelnemers aan deze nieuwste motorsport generatie krijgen instructies om de beginselen van het crossen op de juiste wijze aan te leren. Gratis aanmelden kan ter plaatse bij de trainers van KTM, waar voor kleding, helm en laarzen wordt gezorgd.

Kortom, ouders zijn met hun kinderen van harte uitgenodigd om van deze gelegenheid gebruik te maken, waarmede we als motorsport vereniging graag bijdragen aan het elektrific trainer ontvangen om op een speciaal daarvoor geprepareerd circuit met E-mini bikes hun testrondjes te maken.

Foto: Anton Maas – Electrocross voor kinderen van 5 t/m 10 jaar zondag in Lierop.