13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Hocoparts Holeshot Award ook dit jaar bij Dutch Masters of Motocross

Hocoparts Holeshot Award ook dit jaar bij Dutch Masters of Motocross

Op zondag 17 maart komt er een zeer sterk deelnemersveld naar de eerste wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Harfsen. Het mooie bosrijke circuit zal tot in de puntjes geprepareerd worden zodat de snelle rijders van de Dutch Masters of Motocross hun kwaliteiten kunnen laten zien.

Een positief punt waardoor de gaskraan nog een beetje extra open gedraaid gaat worden is dat Hocoparts B.V. opnieuw de Holeshot Award verzorgd voor de 250 en 500 klasse. De rijder die de holeshot pakt krijgt een bedrag van 200 euro! Zeker een rede om extra geconcentreerd achter het starthek te staan en scherp te zijn bij het indraaien van de eerste bocht.

Bij de openingswedstrijd van het kampioenschap in Harfsen komt een mix van de absolute wereldtop met Jeffrey Herlings tot aan de jeugdtalenten aan de start. Niet alleen is er motorcross op het hoogste niveau te zien maar is het een echt dagje uit voor het hele gezin met een plagenparadijs, catering plein, handtekeningsessie en vele andere dingen waardoor het een dag is die je niet mag missen.

Zet de datum in je agenda: 17 maart start Dutch Masters of Motocross Harfsen! Voor meer informatie kun je kijken op www.dutchmastersofmotocross.nl