20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Over de 200 deelnemers bij start Dutch MX Nationals in Oss

Over de 200 deelnemers bij start Dutch MX Nationals in Oss

Aankomende zondag wordt de eerste wedstrijd van de Dutch MX Nationals in Oss verreden. De nieuwe opzet lijkt aan te slaan want op de vooravond van de sluiting van de inschrijving telt het aantal deelnemers al 232.

Voor de rijders die nog niet hebben ingeschreven, dit is nog mogelijk tot donderdagochtend 10:00 uur. Inschrijven via de License 2 Race App.

In alle vier de klassen staan veel sterke namen aan de start en een ander positief punt is dat de hekken bomvol staan. De animo van de rijders is dus enorm groot. Ook het weer is goed dit weekend waardoor het niet anders kan dan dat dit een hele mooie wedstrijd gaat worden voor zowel de rijders als het publiek.

Voor meer informatie over de Dutch MX Nationals in Oss kijk op www.motorcluboss.nl