18.9 C
Amsterdam
23 juli 2024
Motocrossplanet
Home » NK Classic Motorcross VMCN krijgt FIM WK status

NK Classic Motorcross VMCN krijgt FIM WK status

Hoewel de start van het Nederlands Kampioenschap Classic Motorcross en het ONK MX50 (Bromfietscross) gepland bij MCC Neerijnen voor aanstaande maandag noodgedwongen moet worden uitgesteld hebben we toch een prachtige aankondiging te vermelden.

De Vintage Motocross Club Nederland (VMCN) is in 2014 opgericht en viert daarmee dit jaar haar 10-jarig bestaan. Dit is ook de FIM niet ontgaan en door de nog steeds groeiende populariteit hebben zij ons laten weten dat het NK Classic Motorcross vanaf heden zal worden aangemerkt als zijnde het officiële FIM World Cup of Vintage Motocross! Hier zijn we uiteraard super trots op.

Door de afgelasting van MCC Neerijnen van onze wedstrijd voor aanstaande maandag 1 april zullen de kampioenschapswedstrijden van de VMCN hun aanvang kennen op zondag 14 april wanneer we welkom zijn bij de MAC St. Christoffel te Gemert. Daarnaast is voor de wedstrijd in Neerijnen al een vervangende datum gevonden en zal de VMCN zijn opwachting daar gaan maken op zaterdag 20 april.

Heb je zin gekregen om deel te nemen op jou Vintage crossmotor en/of crossbrommer?! Schrijf je dan nu in via onze website: https://vmcn-mx.nl/

Je vindt de VMCN ook op Facebook en Instagram.