15.6 C
Amsterdam
22 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Sem de Lange blessure update

Sem de Lange blessure update

Sem de Lange is op zaterdag tijdens het Nederlands Kampioenschap 250 in Boekel geblesseerd geraakt. De Lange bezeerde zijn goede knie. Na dit voorval is de Lange meteen naar het OCON gereden (waar hij ook aan zijn andere knie geholpen was) voor onderzoek. Röntgen wezen niks uit, komende week MRI en afwachten hoe ernstig en wat er precies aan de hand is.
Hij komt van een lang herstel met zijn andere knie maar hij was volgens plan op weg. Hij kwam steeds meer in het wedstrijdritme en zijn armen ging ook al een stuk beter. Voor de Lange is het nu afwachten wat de MRI uitwijst zodat er daarna een plan gemaakt kan worden. Door deze blessure kan hij op maandag niet aan de start komen tijdens de tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek.