16 C
Amsterdam
13 juli 2024
Motocrossplanet
Home » EX Grand Prix winnaar aan de start in de Dutch MX Nationals in Lochem

EX Grand Prix winnaar aan de start in de Dutch MX Nationals in Lochem

Aankomende zondag wordt de derde wedstrijd van de Dutch MX Nationals verreden in Lochem. Een prachtig circuit met hoogteverschillen en een mooi deelnemersveld zorgen ervoor dat het zeker genieten gaat worden.

Op de deelnemerslijst staat ook de naam van een EX Grand Prix winnaar en dit is Erik Eggens. De meervoudig Nederlands Kampioen, MX des Nations podium finisher met TeamNL en drievoudig Grand Prix winnaar zal in Lochem nog eens achter het starthek staan om aan een wedstrijd deel te nemen.

Eggens is de laatste jaren druk in de weer met het begeleiden van rijders maar is het zelf ook zeer zeker nog niet verleerd. Voor de wedstrijd in Lochem is het zeker een aanwinst en we zijn dan ook zeer benieuwd hoe Eggens zich tussen de jonge, gretige talenten staande weet te houden in de 250 klasse.

Voor meer informatie over de wedstrijd in Lochem kunt u kijken op www.macsev.nl