13.5 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Thibault Benistant ook aan de start bij de Dutch Masters in Markelo

Thibault Benistant ook aan de start bij de Dutch Masters in Markelo

Aankomende zondag, 21 april, staat de grote finale van de Dutch Masters of Motocross op het programma in Markelo. Jeffrey Herlings, Cas Valk, Gyan Doensen en Timo Heuver komen als leiders naar Markelo en gaan op jacht om de titel in de wacht te slepen.

Een rijder die niet meedoet voor de titel maar wel voor de dagoverwinning zal gaan is Thibault Benistant van het Monster Energy Yamaha Factory MX2 team. Benistant staat momenteel derde in de tussenstand van het wereldkampioenschap MX2 en wist het afgelopen weekend in Arco di Trento tweede te worden. Ook wist hij de vorige wedstrijd in Oldebroek winnend af te sluiten.

Naast Benistant zal ook zijn teammaat Rick Elzinga aan de start komen. Elzinga staat momenteel tweede in de tussenstand en heeft een achterstand van vier punten op Cas Valk in de strijd om de titel. Er is dus nog van alles mogelijk voor Elzinga.

Ook in de 500 klasse kunnen we vuurwerk verwachten want het sterke drietal, Jeffrey Herlings, Romain Febvre en Calvin Vlaanderen, komt naar Markelo.

Voor meer informatie over de Dutch Masters of Motocross in Markelo kunt u kijken op http://www.motorcrossmarkelo.nl