16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Schrijf je nu nog in voor het 2-daags evenement in GP-Stijl bij MC-Flevoland op 4 & 5 mei 2024

Schrijf je nu nog in voor het 2-daags evenement in GP-Stijl bij MC-Flevoland op 4 & 5 mei 2024

Wordt jij enthousiast van het idee om in echte Grand Prix (GP) stijl een wedstrijd te rijden en zelf mee maken wat de mannen en vrouwen van het hoogste niveau meemaken? Dit is je kans, op je eigen niveau!

Op 4 & 5 mei organiseert MC-Flevoland een uniek, spannend en gezellig 2-daags evenement in GP-stijl. Op zaterdag wordt er eerst vrij getraind zodat iedereen de baan kan verkennen. Aansluitend gaat de tijdtraining in en kan iedereen zijn of haar snelste ronde neerzetten om daarmee jouw startplekje te bemachtigen voor de kwalificatie race later op de middag. In de fuik mag de snelste als eerste naar het starthek voor zijn of haar plekje tijdens de kwalificatie race. Aan het einde van de zaterdag is er een leuke extra prijsuitreiking voor de kwalificatie winnaars. De uitslag van kwalificatie race bepaalt je startplek voor beide races op zondag. Tijdens de races op zondag gaan alle remmen los en worden er mooie prijzen verdeeld voor de winnaars, waaronder een HOLESHOT AWARD!

Overnachten is mogelijk vanaf vrijdag 3 mei vanaf 16:00 uur hek geopend.

 

Inschrijven :

Inschrijven kan via de website via de inschrijflink, enkel zondag deelname is ook mogelijk!

 

Klasses :

85 cc

Dames

Hobby klasse

MX2 en MX1

Veteranen

Superklasse

 

Wij hopen dat jullie allemaal weer net zo enthousiast zijn als wij voor de tweede editie van dit evenement!

Voor meer informatie https://www.mc-flevoland.nl/