13.5 C
Amsterdam
20 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Motocrossplanet neemt website en social media kanalen van MX Vice over in combinatie met Jeremy van ’t Ende en verwelkomt Boris Boeve bij het team

Motocrossplanet neemt website en social media kanalen van MX Vice over in combinatie met Jeremy van ’t Ende en verwelkomt Boris Boeve bij het team

Motocrossplanet is verheugd de overname aan te kondigen van de website en social media kanalen van www.MXVICE.com, een toonaangevend platform in de motorcrosswereld. Motocrossplanet doet dit in samenwerking met Jeremy van ’t Ende, een zeer ervaren videospecialist. Dit strategische partnerschap markeert een spannend hoofdstuk in de wereld van motorcrossverslaggeving.

Onder deze overname zal Jeremy van ’t Ende, die als Content Manager bij MXVICE heeft gediend, zijn schat aan ervaring naar Motocrossplanet brengen, waardoor het multimedia-aanbod van het platform wordt verbeterd en het bereik ervan binnen de motorcrossgemeenschap wordt vergroot.

Daarnaast is Motocrossplanet er trots op om Boris Boeve te mogen verwelkomen als nieuwste aanwinst voor het team. Boris, een ervaren videograaf, zal de videoproductiecapaciteiten van Motocrossplanet verder versterken en zich aansluiten bij Jeremy en het bestaande team bij het leveren van boeiende inhoud aan motorcrossliefhebbers over de hele wereld.

“We zijn blij om de website en de sociale kanalen van MXVICE over te nemen en zowel Jeremy van ’t Ende als Boris Boeve welkom te heten in ons team. De overname van MX Vice zal ons bereik nog verder vergroten. Dit is niet alleen positief voor de fans maar ook voor de partners, rijders en teams waar we mee samenwerken”, aldus Arno van den Brink, eigenaar van Motocrossplanet. “Deze samenwerking verbetert niet alleen onze multimediamogelijkheden, maar versterkt ook onze toewijding aan het bieden van uitgebreide en boeiende berichtgeving over motorcrossevenementen. We willen daarnaast ook James Burfield bedanken voor het vertrouwen dat hij in ons heeft gesteld om de website en sociale media voort te zetten en op een goede manier uit te breiden. ”

De overname onderstreept de toewijding van Motocrossplanet om eersteklas inhoud te leveren aan motorcrossliefhebbers over de hele wereld. Samen met Jeremy van ’t Ende, Boris Boeve en het bestaande Motocrossplanet-team is het platform klaar om verder te groeien.

“We zijn enthousiast over de kansen die deze samenwerking met zich meebrengt”, aldus Jeremy van ’t Ende. “Door onze expertise te combineren met het platform van Motocrossplanet kunnen we nog aantrekkelijkere inhoud aan ons publiek leveren.”

Motocrossplanet nodigt fans uit om op de hoogte te blijven van spannende ontwikkelingen terwijl ze de grenzen van motorcrossverslaggeving en betrokkenheid blijven verleggen. De komende periode komen ook de bekende podcast en product/motor testen terug op MX Vice.

Bezoek voor meer informatie www.mxvice.com en www.motocrossplanet.com of neem contact met ons op via sociale media.

 

Over Motocrossplanet:

Motocrossplanet is een toonaangevend online platform dat zich toelegt op het bieden van uitgebreide dekking van motorcrossevenementen, nieuws en analyses. Met een team van gepassioneerde enthousiastelingen levert Motocrossplanet boeiende inhoud aan fans over de hele wereld, waardoor ze op de hoogte en vermaakt blijven.

 

Contact:

Arno van den Brink

Eigenaar Motocrossplanet

E-mail: info@motocrossplanet.nlarno@mxvice.com

Websites: www.mxvice.comwww.motocrossplanet.com