13.5 C
Amsterdam
20 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Motorcross Trainingsdag op 4 mei bij MC Noord Holland met Mariëlle de Mol en Michel Hoenson

Motorcross Trainingsdag op 4 mei bij MC Noord Holland met Mariëlle de Mol en Michel Hoenson

Motorcrossers opgelet, op zaterdag 4 mei organiseert MC Noord Holland een speciale trainingsdag voor rijders vanaf 85cc. Een leuke en leerzame trainingsdag waarbij jouw motorcross techniek en snelheid wordt verbeterd.

Deze unieke gelegenheid biedt deelnemers de kans om te leren van twee doorgewinterde professionals in de motorcrosswereld. Mariëlle, voormalig deelneemster aan het Wereldkampioenschap dames en bekend van “DE MOL MX TRAINING”, zal haar expertise delen om de techniek van de deelnemers te verfijnen. Michel, meervoudig Nederlands kampioen motorcross en recentelijk gestart in de MXGP van Lommel en Arnhem, zal zijn ervaring en kennis inzetten om de snelheid van de deelnemers te verbeteren.

In de motorcross is vaardigheid en techniek van onschatbare waarde. Het verbeteren van motorcrosstechniek is niet alleen cruciaal voor het vergroten van de prestaties op het circuit, maar ook voor het vergroten van de veiligheid en het verminderen van blessures.

Door te werken aan essentiële technieken zoals bochten nemen, springen, remmen en accelereren, kunnen motorcrossers niet alleen hun rondetijden verbeteren, maar ook hun vermogen om uitdagingen aan te gaan en overwinnen. Het zelfvertrouwen zal toenemen wanneer de rijder het gevoel krijgt dat hij het kan.  Een solide technische basis stelt rijders in staat om met vertrouwen en controle te rijden, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Door deel te nemen aan de motorcrosstraining bij MC Noord Holland op zaterdag 4 mei, krijgen motorcrossers de unieke kans om hun techniek te verfijnen onder begeleiding van ervaren professionals. Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en jezelf naar een hoger niveau te tillen op het circuit! Je gaat uiteindelijk met een lach op je gezicht weer naar huis.

Details:

Datum: Zaterdag 4 mei 2024

Locatie: MC Noord Holland, Den Helder

Tijd: 11.00 – 17.00 uur (3 sessie van 45 minuten)

Groepen: maximaal 10 rijders ingedeeld op niveau en leeftijd

Aanmelden: Website MC Noord Holland

Bezoek de website van MC Noord Holland voor aanmelding en meer informatie. Mis het niet!