16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Crisiscross op 31 mei, 1 juni én 2 juni

Crisiscross op 31 mei, 1 juni én 2 juni

Superklasse mét mooie prijzenpot tijdens Crisiscross.

Op 31 mei, 1 juni én 2 juni staat de CrisisCross 2024 op de agenda.

Het festival biedt ook dit jaar weer aan motorcrossers van alle niveaus een deelname-mogelijkheid. Doe alleen mee in één van de solo-klasses. In de Superklasse doet de organisatie dit jaar een schepje bovenop het prijzengeld.

Bij de Crisiscross staat gezelligheid en plezier centraal voor het hele gezin. Waar de kinderweide vorig jaar nog enkel zondags open was is dat nu op alle drie de dagen. Iedereen kan daarnaast genieten van de kermis, foodtrucks en het nieuwe Ter Land Ter Zee en in de Lucht spektakel (lees verderop meer!). Hier moeten de deelnemers zo snel mogelijk over een héél smal stuk fietsen op weg naar de bel. Heb je stalen zenuwen en een fiets? Schrijf je dan ook hiervoor in.

Ook de muziek mag niet ontbreken en de Crisiscross biedt hierin een gevarieerd aanbod met namens als de Bökkers, Henk Wijngaard, maar ook Tony Junior en de nog immer populaire Dark Raver. Ook voor 90’s, Piratenmuziek of Hardstyle ben je op de crisiscross op het juiste adres.

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree, dus op naar Veeningen!

Bekijk hieronder de fantastische aftermovie.