16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Jorgen Mathias Talviku vind team voor AMA Pro Motocross Kampioenschap

Jorgen Mathias Talviku vind team voor AMA Pro Motocross Kampioenschap

Jorgen Mathias Talviku heeft een team gevonden voor het AMA Pro Motocross Kampioenschap. Talviku heeft een overeenkomst getekend met het Rides Unlimited/RMATV MC Racing-team.

Hieronder kun je de aankondiging lezen wat hij op sociale media plaatste:

“Super enthousiast om jullie te laten weten dat ik voor dit seizoen heb getekend bij het Rides Unlimited/RMATV MC Racing-team. Ik kijk uit naar de eerste AMA National in Pala en het hele AMA Pro Motocross-seizoen.

Ik wil het team en mijn sponsors enorm bedanken voor het geven van deze kans en het vertrouwen in mij. Ik heb echt zin in het volledige seizoen in het kampioenschap, want het is een droom die uitkomt!

Grote dank aan CREO KTM voor alle steun in het Supercross-seizoen! Laat het outdoorseizoen maar beginnen”.