13.8 C
Amsterdam
26 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Adamo wint spannende eerste manche Galicia voor de Wolf

Adamo wint spannende eerste manche Galicia voor de Wolf

Andrea Adamo heeft de spannende eerste manche van de MX2 klasse in Galicia weten te winnen. Adamo nam kopstart en leidde van start tot finish. In de beginfase stond hij flink onder druk van Thibault Benistant en later van Kay de Wolf. De Nederlander gaf alles om de manche te winnen maar kwam net tekort en werd tweede voor Liam Everts en Lucas Coenen. Benistant kwam in de voorlaatste ronde ten val en moest daardoor genoegen nemen met een vijfde plaats.

Rick Elzinga wist achtste te worden en Cas Valk finishte als dertiende. Jens Walvoort en Kay Karssemakers finishten met een zeventiende en achttiende plaats netjes in de punten. Helaas lukte dit Dave Kooiker niet met een zesentwintigste plaats.

Bekijk de MX Vice Show met Tim Gajser en Giacomo Gariboldi