16.1 C
Amsterdam
30 mei 2024
Motocrossplanet
Home » Prado domineert eerste manche MXGP Galicia, Vlaanderen 3

Prado domineert eerste manche MXGP Galicia, Vlaanderen 3

Jorge Prado heeft de eerste manche van de Grand Prix van Galicia gedomineerd. Prado nam gelijk de leiding en gaf deze in de rest van de manche niet meer uit handen. Romain Febvre wist hem lange tijd goed te volgen en werd tweede voor Calvin Vlaanderen, die in de slotfase de druk voelde van Jeffrey Herlings die na een slechte start hard terug naar voren kwam. Herlings werd in de slotfase echter gehinderd door achterblijvers waardoor hij zijn kansen op een derde plaats verloor. Jeremy maakte de top vijf compleet.

Glenn Coldenhoff kwam na een matige start terug naar een zevende plaats en Brian Bogers werd tiende.

Bekijk de MX Vice Show met Tim Gajser en Giacomo Gariboldi