19.6 C
Amsterdam
20 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Ruime pole position voor Jeffrey Herlings in Engeland

Ruime pole position voor Jeffrey Herlings in Engeland

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team heeft tijdens de tweede wedstrijd van het Brits Kampioenschap in Canada Heights met een ruim verschil de pole position weten te pakken. Herlings wist een tijd neer te zetten waarmee hij vier seconden sneller was dan Josh Gilbert. Conrad Mewse sloot de sessie af als derde.

In de MX2 klasse was Cas Valk het snelste voor Joel Rizzi. Beide rijders gingen in een hoog tempo over de baan en waren met hun tijd ruim sneller dan Dylan Walsh, Tommy Searle en Taylor Hammal, die de top vijf compleet maakten.

Klik op de volgende link voor alle uitslagen: https://speedhive.mylaps.com/livetiming/C7422565C185356F-2147483758